ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

    Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στη σελίδα της FGRID (www.fgrid.com). Δεσμευόμαστε για την ιδιωτική ζωή των επισκεπτών μας. Δε συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες για εσάς όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, εκτός και αν επιλέξετε να παρέχετε τις εν λόγω πληροφορίες σε εμάς.


    Εδώ μπορείτε να διαβάσετε λεπτομερώς πώς χειριζόμαστε τις πληροφορίες σας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό www.fgrid.com. Η FGRID, με έδρα στην οδό Στρατηγού Μαπακοπούλου 16, 15451 ν. Ψυχικό, Ελλάδα, επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται κατά τη διάρκεια των επισκέψεων σας στον ιστότοπό μας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΓΚΠΔ) 2016/679 και του ελληνικού Ν. 4624/2019 και είναι ο υπεύθυνος διαχειριστής σε αυτό το πλαίσιο. Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μας διέπει τη χρήση και την αποθήκευση των δεδομένων σας. Αυτή η πολιτική απορρήτου προορίζεται να σας βοηθήσει να κατανοήσετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, γιατί τις συλλέγουμε και πώς μπορείτε να ενημερώνετε, να εξάγετε και να διαγράφετε τις πληροφορίες σας.

     

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

    Τα προσωπικά δεδομένα είναι όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με την ταυτότητά σας, όπως το όνομά σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ή η ταχυδρομική σας διεύθυνση. Εκτός αν έχετε συμφωνήσει διαφορετικά με την FGRID, η FGRID συλλέγει μόνο απλές προσωπικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την επιχειρηματική μας σχέση, όπως το όνομά σας, τον τίτλο εργασίας, τη διεύθυνση, τον επαγγελματικό αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Οι πληροφορίες αυτές συλλέγονται μόνο όταν εσείς τις παρέχετε στην FGRID, π.χ. όταν αιτηθείτε πληροφοριακό υλικό και χρησιμοποιείτε τη φόρμα επικοινωνίας για το σκοπό αυτό ή το αιτήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η FGRID συλλέγει αυτά τα δεδομένα μόνο απευθείας από εσάς και όχι μέσω τρίτων. Η νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων απορρέει από τα άρθρα 4, 5 και 6 της οδηγίας ΓΚΠΔ.

    Η υποβολή των πληροφοριών σας θεωρείται ως συγκατάθεσή σας, για τη χρήση των πληροφοριών και για τον Δηλούν σκοπό. Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί "Υποβολή" σε οποιαδήποτε από τις φόρμες επικοινωνίας που βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας, δηλώνετε την εκούσια συγκατάθεσή σας για τη χρήση των πληροφοριών που υποβάλλετε για τον Δηλούν σκοπό.

     

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

    Όταν αποκτάτε πρόσβαση στην ιστοσελίδα www.fgrid.com, εάν δεν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, αλλά μόνο περιηγηθείτε στον ιστότοπο, διαβάζετε σελίδες ή λαμβάνετε πληροφορίες, σας ενημερώνουμε ότι θα συλλέξουμε και θα αποθηκεύσουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας αυτόματα. Αυτές οι πληροφορίες δε σας αναγνωρίζουν προσωπικά. Οι γενικές πληροφορίες συλλέγονται αυτόματα (δηλ. Όχι, μέσω καταχώρισης). Οι πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα είναι: 

    • Η διεύθυνση IP σας (μια διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που αποδίδεται αυτόματα στον υπολογιστή σας κάθε φορά που περιηγείστε στο διαδίκτυο) από την οποία έχετε πρόσβαση ιστοσελίδα μας
    • Τον τύπο browser και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στην ιστοσελίδα www.fgrid.com 
    • Την ημερομηνία και ώρα που προσπελάσατε την ιστοσελίδα μας.
    • Οι σελίδες που επισκεφτήκατε κατά την περιήγηση σας, καθώς και την ηλεκτρονική διεύθυνση που σας παρέπεμψε στην ιστοσελίδα FGRID.

    XΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

    Η FGRID χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για να ανταποκριθεί σε διερευνητικές ερωτήσεις ή σας παρέχει πρόσβαση σε ειδικές πληροφορίες ή προσφορές που μας έχετε ζητήσει από ή ως μέρος της επιχειρηματικής μας σχέσης. Για παράδειγμα, αν συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας, η FGRID θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες μας. Η νομική βάση για την επεξεργασία στο θέμα αυτό προκύπτει από το Άρθρο. 6 παράγραφος 1 της οδηγίας ΓΚΠΔ.

    Η FGRID μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα πελατών της και δεδομένα από συμμετέχοντες για σκοπούς μάρκετινγκ, εάν έχουν ρητώς συναινέσει σε αυτό σύμφωνα με το άρθρο. 6 παράγραφος 1 της Οδηγίας ΓΚΠΔ. Σε αυτή την περίπτωση, η FGRID θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε για να επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσει το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες που προσφέρει και να σας παράσχει πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και τυχόν προωθητικές ενέργειες. Για το σκοπό αυτό, μπορεί επίσης να είναι απαραίτητο για την FGRID να αποκαλύψει τα δεδομένα σας σε εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών στο πλαίσιο της επεξεργασίας δεδομένων πωλήσεων και μάρκετινγκ. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι απαραίτητο η FGRID να μοιράζεται πληροφορίες πελατών για σκοπούς διαχείρισης πελατειακών σχέσεων. Επιπλέον, η FGRID και ειδικότερα το τμήμα μάρκετινγκ μπορεί να επεξεργαστεί μέρος ή όλα τα δεδομένα που έχετε αποστείλει για στατιστικούς σκοπούς και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών-περιεχομένου. Χρησιμοποιούμε τις παραπάνω πληροφορίες για να κάνουμε τον ιστότοπό μας πιο χρήσιμο για τους επισκέπτες μας, για να μάθουμε τον αριθμό των επισκεπτών, καθώς και να πληροφορηθούμε τα είδη τεχνολογίας που χρησιμοποιούν για να προσπελάσουν την ιστοσελίδα. Δεν παρακολουθούμε ή καταγράφουμε ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες και τις επισκέψεις τους.

    Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή κα ιη ισχύς της άρσης αρχίζει από το χρονικό σημείο του αιτήματος άρσης. Η νομιμότητα της επεξεργασίας μέχρι την ανάκληση παραμένει ανεπηρέαστη.
    Η FGRID δε θα πωλήσει σε τρίτους ή εμπορευθεί με άλλο τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα ή θα τα μεταβιβάσει για διαφημιστικούς σκοπούς.

    Η FGRID θα επεξεργαστεί μόνο τα δεδομένα σας εντός Ελλάδας.

     

    ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

    Η FGRID θα προβεί στη διαγραφή των πληροφοριών που συλλέγει όταν ο σκοπός για τον οποίο παρέχεται η συγκεκριμένη πληροφορία έχει εκπληρωθεί. Η FGRID θα αποθηκεύσει τις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την παροχή των υπηρεσιών ή των πληροφοριών που αιτηθήκατε και για όσο διαρκεί η επιχειρηματικής μας σχέσης. Επιπλέον, αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας μόνο στον βαθμό που είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με τις υποχρεώσεις νόμιμης αποθήκευσης ή για τη διάρκεια επίλυσης των νομικών διαφορών για την προστασία των νόμιμων συμφερόντων μας. Θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας αμέσως, εάν δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω.

     

    ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

    Οι μη εξουσιοδοτημένες προσπάθειες να ανεβάσετε ή να αλλάξετε τις πληροφορίες σε αυτόν το διακομιστή απαγορεύεται αυστηρά και μπορεί να είναι αξιόποινες σύμφωνα με το νόμο περί Ηλεκτρονικής Απάτης και κατάχρησης.

    Όσον αφορά στην ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, έχουμε λάβει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας στις φυσικές μας εγκαταστάσεις για να σας προστατεύσουμε από την απώλεια, την κατάχρηση ή την αλλοίωση των πληροφοριών που συλλέξαμε από εσάς. Εάν αισθάνεστε ότι αυτή η ιστοσελίδα δεν ακολουθεί τη δηλωμένη πολιτική πληροφοριών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

     

    INTERNET COOKIES

    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας, χρησιμοποιούμε αυτή την ευρέως χρησιμοποιούμενη και κοινά αποδεκτή τεχνολογία για την παρακολούθηση των νέων και επιστρεφόμενων επισκεπτών, στην ιστοσελίδα μας. Το "cookie" είναι ένα μικρό αρχείο γραμμάτων και αριθμών που αποθηκεύουμε στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή στον σκληρό δίσκο της συσκευής σας, το οποίο είναι όπως η μνήμη του υπολογιστή. Αυτά τα μικρά αρχεία συνήθως αναφέρονται ως "cookies". Βοηθά την ιστοσελίδα FGRID να θυμάται πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας και επίσης να κάνει την ιστοσελίδα πιο χρήσιμη για εσάς. Χρησιμοποιούμε τα cookies του προγράμματος περιήγησης για να συλλέξουμε πληροφορίες όπως για παράδειγμα, αν έχετε επισκεφθεί προηγουμένως την ιστοσελίδα μας ή αν είστε νέος επισκέπτης. Τα χρησιμοποιούμε επίσης για να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας ενώ επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας και για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο διαδίκτυο. Σε καμία περίπτωση δε θα αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε ένα cookie.
    Χρησιμοποιούμε διαφορετικούς τύπους cookies για την εκτέλεση της ιστοσελίδας της FGRID. Τύποι cookies που χρησιμοποιούμε:

    Session Cookies:

    • Εντοπίζουν τον τύπο των πληροφοριών που αναζητά ο επισκέπτης της σελίδας FGRID.
    • Εντοπίζουν τις σελίδες που επισκέπτονται συχνότερα οι επισκέπτες και αν λαμβάνουν μηνύματα σφάλματος από συγκεκριμένες σελίδες.
    • Χρησιμοποιούνται για να διευκολύνουν τη διαδικτυακή εμπειρία του χρήστη, προσαρμοζόμενα στις ιδιαίτερες προτιμήσεις του εκάστοτε χρήστη.

    Google Analytics:

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί την υπηρεσία Google Analytics, μια υπηρεσία Web Analytics που παρέχεται από την Google Inc. ( "Google "). Το Google Analytics χρησιμοποιεί τα "cookies ", τα οποία είναι αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας, για να βοηθήσει τον ιστότοπο FGRID να αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την τοποθεσία μας. Οι πληροφορίες που δημιουργούνται από τα cookies σχετικά με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας μεταφέρονται συνήθως σε έναν εξυπηρετητή της Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Ωστόσο, καθιστώντας τη διεύθυνση IP σας ανώνυμη σε αυτόν τον ιστότοπο, η Google θα συντομεύσει προηγουμένως τη διεύθυνση IP σας εντός των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλων χωρών που είναι συμβαλλόμενα μέρη στη συμφωνία για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, η πλήρης διεύθυνση IP μεταδίδεται σε έναν διακομιστή της Google στις ΗΠΑ και συντομεύεται εκεί.
    Για λογαριασμό του διαχειριστή αυτής της ιστοσελίδας, η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσει τη χρήση της ιστοσελίδας, να συγκεντρώσει αναφορές σχετικά με τη δραστηριότητα του ιστότοπου και να παράσχει άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με τη δραστηριότητα του ιστότοπου και τη χρήση του Διαδικτύου στον πάροχο της ιστοσελίδας. Η Google χρησιμοποιεί ψευδώνυμα για τον σκοπό αυτό. Η διεύθυνση IP που μεταδίδεται από το πρόγραμμα περιήγησής σας ως μέρος του Google Analytics δε συνδυάζεται με άλλα δεδομένα από την Google. Για το σκοπό αυτό συλλέγουμε ανώνυμα ή ψευδώνυμα δεδομένα. Η νομική βάση για τη συλλογή των δεδομένων αυτών είναι το άρθρο 6 της Οδηγίας ΓΚΠΔ. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το παρακάτω Άρθρο Google Analytics.

     
    ΆΡΝΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ COOKIES

    Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης είναι προκαθορισμένα για την αυτόματη αποδοχή cookies. Ωστόσο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αποθήκευση των cookies ή να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας, ώστε να σας ειδοποιεί πριν από την αποθήκευση των cookies. Οι χρήστες που δεν αποδέχονται cookies ενδέχεται να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ορισμένες περιοχές της ιστοσελίδας μας.

    Εάν ανησυχείτε για την πιθανή χρήση των πληροφοριών που συγκεντρώνει η ιστοσελίδα μας από τον υπολογιστή σας, με τη μέθοδο των cookies, μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser σας να σας ρωτά πριν από την αποδοχή ενός cookie. Μπορείτε να αφαιρέσετε ή να εμποδίσετε τη χρήση της μέτρησης, προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις του browser σας για να μπλοκάρει τα cookies.
    Μπορείτε επίσης να εμποδίσετε την Google να συλλέγει τα δεδομένα που παράγονται από τα cookies και σχετίζονται με τη χρήση της ιστοσελίδας μας (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας) και την Google από την επεξεργασία αυτών των δεδομένων ακολουθώντας τις οδηγίες του προγράμματος περιήγησής σας.

     
    ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ IP

    Στους υπολογιστές και τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο εκχωρείται ένας μοναδικός αριθμός, ο οποίος ονομάζεται διεύθυνση IP. Επειδή αυτοί οι αριθμοί συνήθως αντιστοιχίζονται σε μπλοκ που βασίζονται στη χώρα, μια διεύθυνση IP μπορεί συχνά να χρησιμοποιηθεί για να προσδιορίσει τη χώρα (πολιτεία ή πόλη) στην οποία ο υπολογιστής συνδέεται στο Διαδίκτυο . Το Google Analytics συλλέγει τις διευθύνσεις IP των επισκεπτών του ιστότοπου. Με αυτόν τον τρόπο, ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου μπορεί να αναλύσει από ποια μέρη του κόσμου έρχονται οι επισκέπτες του. Αυτή η μέθοδος ονομάζεται γεω-στοχευμένη διεύθυνση IP.


    Το Google Analytics δε μοιράζεται τις πραγματικές πληροφορίες διευθύνσεων IP με τους πελάτες του Google Analytics. Η μέθοδος της μάσκας IP χρησιμοποιείται επίσης: οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων που χρησιμοποιούν το Google Analytics μπορούν να το ορίζουν έτσι ώστε μόνο μέρος της διεύθυνσης IP να χρησιμοποιείται για γεω-στόχευση αντί για ολόκληρη τη διεύθυνση IP. Οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων έχουν γενικά πρόσβαση στις διευθύνσεις IP των επισκεπτών του ιστότοπού τους, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν το Google Analytics


    ΠΑΙΔΙΑ

    Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα απευθύνεται αυστηρά, σε επαγγελματίες και ενήλικα άτομα, άνω των 18 ετών. Τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων ηλικίας κάτω των 16 ετών, δεν μπορούν να διαβιβάζουν προσωπικά δεδομένα στον δικτυακό τόπο του FGRID χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων ή του κηδεμόνα τους! Η FGRID δε συλλέγει εν γνώσει της προσωπικές και ταυτοποιήσιμες πληροφορίες από ανήλικες, δε θα τα χρησιμοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο ή θα τα αποκαλύπτει σε άλλους χωρίς άδεια. Εάν τα δεδομένα αυτά υποβληθούν από ανηλίκους ηλικίας κάτω των 16 ετών και εάν μας γνωστοποιηθεί αυτό το γεγονός, θα διαγράψουμε αμέσως όλες τις σχετικές πληροφορίες.


    ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

    Αυτή η δήλωση απορρήτου ισχύει για τον ιστότοπο FGRID. Οι ιστοσελίδες σε αυτήν την τοποθεσία ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς άλλες διαδικτυακές ιστοσελίδες, δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, στους οποίους δεν ισχύει αυτή η πολιτική απορρήτου. Όταν φεύγετε από την τοποθεσία του ιστοτόπου της FGRID, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τις δηλώσεις απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε. H FGRID δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοτόπων. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στους υπεύθυνους διαχειριστές αυτών των ιστοτόπων, και οι οποίοι και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.


    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

    Αν λάβατε κατά λάθος κάποιο ηλεκτρονικό μήνυμα από την FGRID και δεν είστε ο κατονομαζόμενος παραλήπτης του, παρακαλούμε στείλτε το πίσω χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Απάντηση (Reply) και καταστρέψτε κάθε ηλεκτρονικό ή έντυπο αντίγραφο του.
    Σας ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται η χρήση, αντιγραφή ή κοινοποίηση του μηνύματος ή/και των συνημμένων αρχείων από ή προς οποιοδήποτε πρόσωπο, εκτός από τον κατονομαζόμενο παραλήπτη.
    Το μηνύματα μας ελέγχονται καθημερινά για ιούς, ωστόσο δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δε θα περιέχει ιό. Η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου δεν είναι ασφαλής και γι' αυτό το λόγο η FGRID δε φέρει καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα του μηνύματος. Ευθύνη επίσης δε φέρει για τυχόν λάθη ή/και παραλείψεις εξ αιτίας τεχνικών λόγων.
    Για αυτόν το λόγο, ίσως χρειάζεται να επιβεβαιώσετε τα περιεχόμενα και την ακρίβεια του μηνύματος με άλλη μέθοδο επικοινωνίας. Οι όποιες απόψεις αναφέρονται στο μήνυμα είναι του συγγραφέα και όχι απαραίτητα FGRID.
    Αν δε θέλετε να λαμβάνετε e -mail από εμάς στο μέλλον , παρακαλούμε ενημερώστε μας στέλνοντας μας e -mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


    ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

    Έχετε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε να σας παρέχουμε δωρεάν πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στις εγκαταστάσεις μας, την προέλευσή τους και τον αποδέκτη τους και τον σκοπό της επεξεργασίας, καθώς και να αιτηθείτε δικαίωμα διόρθωσης, αποκλεισμού ή διαγραφής και μεταφοράς αυτών των δεδομένων.


    ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ, ΕΑΝ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 6 ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΓΚΠΔ.


    Εάν έχετε συμφωνήσει για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να την ανακαλέσετε οποιαδήποτε στιγμή με ισχύ για το μέλλον.


    Μπορείτε να ζητήσετε ένα αντίγραφο των δεδομένων που έχουμε αποθηκεύσει. Η FGRID διατηρεί το δικαίωμα να σας χρεώσει ένα μικρό τέλος εάν κάνετε δυσανάλογη χρήση αυτού του δικαιώματος. Εάν θέλετε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας σε μια άλλη υπεύθυνη οντότητα, η FGRID θα καταστήσει τα δεδομένα που μεταφέρατε στην FGRID διαθέσιμα χωρίς χρέωση σε μορφή αναγνώσιμη από οποιαδήποτε υπολογιστή.


    Για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας, παρακαλούμε να μας στείλετε, στην FGRID ως υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων, μια περιγραφή των σχετικών δεδομένων, αναφέροντας το όνομα, το email και την ημερομηνία γέννησής σας. Εάν κρίνει απαραίτητο, η FGRID θα σας απαιτήσει να παρέχετε περαιτέρω απόδειξη της ταυτότητάς σας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Η νομική βάση για τη συλλογή των ανωτέρω στοιχείων είναι το Άρθρο 6 της Οδηγίας ΓΚΠΔ. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι τα εξής:


    FGRID
    Στρατηγού Μπακόπουλου 16
    15451, Νέο Ψυχικό
    Ελλάδα
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


    Εάν έχετε απορίες ή παράπονα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα προαναφερθέντα στοιχεία επικοινωνίας.


    Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


    Εάν είστε της άποψης ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας δε συμμορφώνεται με τις νομοθετικές διατάξεις ή ότι οι αξιώσεις σας για την προστασία δεδομένων έχουν άλλως παραβιαστεί με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων που είναι υπεύθυνη για τη χώρα σας.


    Εάν έχετε οποιαδήποτε δυσκολία στην εύρεση και απόκτηση των πληροφοριών, προβλήματα εμφάνισης σελίδας 508 / 404, ερωτήσεις, παρατηρήσεις ή προτάσεις για τη βελτίωση, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας στην ιστοσελίδα μας, σας παρακαλούμε επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

    Η παρούσα δήλωση απορρήτου ενημερώθηκε τελευταία φορά τον Ιανουάριο του 2020. Εάν αυτή η πολιτική απορρήτου αλλάξει, η αλλαγή θα αναφέρεται στην παρούσα πολιτική απορρήτου, στην αρχική σελίδα και σε άλλα κατάλληλα μέρη του ιστότοπου www.fgrid.com.


    ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ FGRID

    Παίρνουμε την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων πολύ σοβαρά και προστατεύoυμε σθεναρά τα δικαιώματα των νόμιμων κατόχων των πνευματικών δικαιωμάτων.
    Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.
    Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του ιστοτόπου FGRID (www.fgrid.com) και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

    Image
    Η FGRID παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες σχεδιασμού του επενδυτικού πλάνου παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ, αδειοδότησης, υλοποίησης και αξιοποίηση της μονάδας. Μέχρι σήμερα έχουμε αδειοδοτήσει έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, συνολικής δυναμικότητας 1.250 MW και συνεχίζουμε απρόσκοπτα. Λειτουργούμε με απόλυτη εχεμύθεια και μεθοδικότητα.

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Ακαδημίας 28, 106 71, Κολωνάκι
    +30 210 3628829
    fg_logo.png